HomeProjecten2 Chereau carrosseriecombinaties voor De Wit Transport Hillegom!

2 Chereau carrosseriecombinaties voor De Wit Transport Hillegom!

De Wit Transport is een transportbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het vervoer naar Frankrijk.
Dagelijks vertrekken zij naar Parijs, een aantal keren in de week naar Bretagne, Dordogne en naar Zuid-Frankrijk. Van 1 doosje tot een hele vracht, zij zorgen dat uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming komen.
Met regelmaat investeert De Wit in haar imposante moderne vloot. Dit maal breidt men uit met 2 fraaie Chereau vrachtwagen-aanhangwagen combinaties, waarvan de eerste nu in gebruik genomen wordt.

De zelfdragende FRC gecertificeerde motorwagencarrosserie is middels een stalen hulpframe opgebouwd op een DAF XF motorwagenchassis en heet een inwendige lengte van 8.100 mm hetgeen met voldoende speling plaats biedt aan 26 bloemenkarren. De laadruimte is voorzien van de extra slijtvaste Aluminium Ultra Resist laadvloer van Chereau waarin 4 verzonken banen ladingrail zijn aangebracht. Tegen het dak zijn eveneens 4 banen geschroefd welke corresponderen met de banen in de laadvloer. Ook in de zijwand zijn banen ladingrail aangebracht. De carrosserie wordt gekoeld door een onderbouw koelinstallatie van Frigoblock met verdamper midden voor in de laadbak. De installatie is vanuit de cabine te bedienen en is voorzien van vele opties. Aan de achterzijde is de motorwagen uitgerust met een Dhollandia onderschuivende laadklep in volume uitvoering en een onderbouwkoppeling.

De Hertoghs middenas aanhangwagen staat op een BPW luchtveerstel met 2 starre 9-tosn assen en is eveneens voorzien van een Chereau carrosserie in dezelfde uitvoering als de motorwagen. Ook hier is een Frigoblock koelinstallatie en een Dhollandia laadklep voorzien.

Hertoghs Carrosserieën dankt De Wit andermaal voor het gestelde vertrouwen en wenst haar veel gemak van deze prachtige combinaties!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring