HomeProjectenLuxe afgewerkte Chereau koeler voor Mooijer-Volendam!

Luxe afgewerkte Chereau koeler voor Mooijer-Volendam!

Mooijer-Volendam B.V. is een groothandel gespecialiseerd in exotische vis, gerookte vis en garnalen. Alle aspecten van de handel worden beheerst door Mooijer-Volendam. Vanaf de vangst van het product van eigen schepen, de productie in onze fabrieken, de wereldwijde import, de opslag in hun diepvries- en koelhuizen en de distributie met een eigen transportvloot.

Mooijer-Volendam investeert nu in deze vloot met de aanschaf van deze luxe uitgevoerde Chereau koel-vriesoplegger! De oplegger staat op een Chereau frigo chassis en is voorzien van 9 tons SAF assen met schijfremmen waarvan de laatste as gedwongen gestuurd.

Op het chassis staat een zelfdragende Chereau carrosserie uit in-house vervaardigde sandwich panelen met een hoge isolatiewaarde, waardoor het klimaat in de laadruimte eenvoudig te regelen is. Dit in combinatie met een krachtige Carrier Vector 1550 koelinstallatie zorgt dat de kostbare producten van Mooijer ook tijdens het transport van topkwaliteit blijven!
De oplegger is verder zeer compleet uitgerust en luxe afgewerkt met custom verlichting en veel RVS accenten. Tot slot is de oplegger voorzien van de vertrouwde Mooijer reclame!

Hertoghs Carrosserieën dankt Mooijer andermaal voor het vertrouwen en wenst haar goede zaken!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring