HomeProjectenSchitterende combinatie voor Precia Molen!

Schitterende combinatie voor Precia Molen!

PRECIA-MOLEN heeft sinds de oprichting in 1867 een leidende positie op het gebied van industrieel wegen en wereldwijd een reputatie als het gaat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. De waarde die PRECIA-MOLEN hecht aan kwaliteit is onder andere ook terug te vinden in de after sales service. Een uitgebreid team van gespecialiseerde service engineers zorgen dat de apparatuur wordt geïnstalleerd, gekalibreerd en gekeurd volgens de hoogste standaard.

Hiervoor heeft Precia Molen eigen materieel rondrijden, waarmee men op locaties weeginstallaties kan kalibreren, onderhouden en repareren. Nadat Precia Molen eerder reeds haar MAN TGX 35.640 8x4-4 BL motorwagen met Hertoghs carrosserie in gebruik nam, wordt de combinatie nu gecompleteerd met de ingebruikname van het aanhangwagenchassis, waarop Hertoghs Carrosserieën een speciale aluminium carrosserie mocht opbouwen. Deze carrosserie zal in praktijk zwaar beladen gaan worden, daar Precia Molen de wagen gebruikt om testgewichten te vervoeren.

Als fundament van de carrosserie is op het chassis een staalconstructie gebouwd om de krachten goed op te kunnen vangen. Om vervolgens gewicht te besparen is de carrosserie dicht gezet met aluminium snaplock profielen. Aan de onderzijde zijn aan beide kanten over de gehele lengte luiken voorzien om de gewichten langs de zijkant te kunnen lossen. De laadvloer is aan beiden zijden voorzien van een rubberen topvloer om extra wrijving te creëren zodat de gewichten niet gaan schuiven.
Tot slot is de aanhangwagen door de firma Van Strien voorzien van een fraaie reclame.

Hertoghs Carrosserieën wenst Precia Molen veel gemak van deze schitterende nieuwe combinatie!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring