HomeProjectenKennis Transport breidt Beavertail vloot uit!

Kennis Transport breidt Beavertail vloot uit!

Onlangs leverde Hertoghs Carrosserieën in Roosendaal de eerste twee van in totaal vier Beavertail opleggers af aan Kennis Transport uit Breda. Hiermee breidt Kennis Transport de Beavertailvloot uit, waarmee verschillende ladingstromen gebundeld kunnen worden.

Bij een Beavertail oplegger kunnen machines door een ingenieus, gepatenteerd systeem met een beweegbaar deel van de laadvloer via een kleine hellingshoek in een normale oplegger met schuifzeilcarrosserie geladen en gelost worden. Het gaat om machines zoals hoogwerkers met een vaak geringe bodemvrijheid waarvoor normaal gesproken speciaal transport vereist is. De opleggers hebben een lage laadvloer en maken optimaal gebruik van de beschikbare laadruimte. De voertuigen blijven geschikt voor alle vormen van groupagevervoer zonder beperkingen ten opzichte van de conventionele voertuigen. Het idee is om hiermee verschillende ladingstromen te kunnen bundelen.

Hertoghs Carrosserieën in Roosendaal bouwt de carrosserie en het Beavertailsysteem in, in een DRACO mega chassis. Het laatste deel van de laadvloer is uitgerust met een hydraulisch laadbed welke via een draadloze bediening kan heffen en dalen. Het laadbed is voorzien van een anti-slip laadvloer en heeft een capaciteit van zo’n 8 ton. In het laadbed is ruimte voor opberging van 4 aluminium oprijbanen. De achterstijlen van de schuifzeilopbouw zijn, na opening van het schuifdak, hydraulisch te verbreden, waardoor er een doorgangsbreedte van 3 meter ontstaat.

Tot slot zijn deze twee opleggers voorzien van een prachtig full-color zeil in een stijlvol en opvallend design, met reclame-uiting van de eindklant!

Hertoghs Carrosserieën dankt Kennis Transport voor haar vertrouwen en wenst haar veel efficiënte en veilige transporten toe met deze prachtige blikvangers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring