HomeProjectenZijerveld breidt uit met Chereau bakwagen!

Zijerveld breidt uit met Chereau bakwagen!

Zijerveld is van oudsher een handelshuis, opgericht door de familie Zijerveld. Door de jaren heeft Zijerveld zich bewezen dè aanbieder te zijn van een totaalassortiment van Hollandse - en buitenlandse kaas en aanverwante producten. Zijerveld biedt op de uitgangspunten van de klant innovatieve concepten aan op maat verpakt, flexibel samengesteld en geleverd door haar eigen logistieke dienstverlening.

Hiervoor beschikt Zijerveld over een eigen vloot aan materieel. Bij de aanschaf van nieuw materieel is kwaliteit voor Zijerveld een belangrijke overweging. Andermaal kiest Zijerveld bij de uitbreiding van haar vloot voor de robuustheid en kwaliteit van een Chereau carrosserie, zodat haar kostbare producten onder de best mogelijke omstandigheden vervoerd kunnen worden.

Ditmaal wordt de vloot uitgebreid met een Volvo FM motorwagenchassis waarop Hertoghs deze fraai afgewerkte Chereau carrosserie mocht bouwen. De carrosserie is geheel geconfigureerd volgens de wens van Zijerveld, met o.a. een makkelijk te reinigen aluminium laadvloer een Dhollandia laadklep en een Carrier koelgroep.

Hertoghs Carrosserieën wenst Zijerveld vele veilige km’s toe met deze nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring