HomeProjectenVan Engelen Transport kiest voor MAX Trailer!

Van Engelen Transport kiest voor MAX Trailer!

Van Engelen Transport B.V. in Nunspeet is sinds haar oprichting in 2006 uitgegroeid tot specialist in transport van machines voor landbouw, grondverzet en industrie. Daarnaast vervoeren ze buitenproportionele goederen, zowel lengte-, breedte- als hoogtetransport. Uitzonderlijk vervoer is voor hun heel gewoon. Vanzelfsprekend verzorgen ze ook nationaal en internationaal transport voor opdrachtgevers. Het wagenpark telt een vloot vrachtwagens met diverse diepladers en vlakke schuiftrailers. Dit wagenpark wordt nu versterkt met de komst van deze flexibel inzetbare uitschuifbare MAX100 semi van MAXTrailer!

Deze enkelvoudig uitschuifbare MAX 100 is voorzien van 2 sets wielkuilen. De achterste bevindt zich tussen de 1e en 2e as en de tweede is flexibel en bevindt zich op de deling van de laadvloer ter hoogte van het uitschuifdeel. De wielkuilen zijn eenvoudig weer dicht te leggen middels bijgeleverde gegalvaniseerde platen, zodat de laadvloer weer volledig vlak is. De wielkuilen stellen de transporteur in staat om hogere machines te vervoeren zonder hierbij gelijk de 4 meter grens te overschrijden waardoor de noodzaak voor een duurdere diepbed dieplader ontstaat.

Verder is deze semi-dieplader voorzien van vele opties zoals o.a. diverse ladingzekeringsmogelijkheden in de laadvloer en gegalvaniseerde laadvloer verbredingsconsoles. Op de nek een stalen kopschot met gegalvaniseerd stalen bekisting. Ook is er een set oprijplaten meegeleverd. Voor en achter een set uitschuifbare breedteborden met verlichting.

Hertoghs Carrosserieën dankt Van Engelen Transport voor haar vertrouwen en wenst haar vele veilige en efficiënte vrachten toe met deze mooie nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring