HomeProjectenGestuurde Chereau oplegger voor Vd Staay!

Gestuurde Chereau oplegger voor Vd Staay!

Staay Food Group is het bedrijf in vers waarin een centrale aansturing van beleid, marketing en sourcing aangevuld wordt met de lokale expertise op het gebied van teelt en afzet. Sinds 1946 leveren zij wereldwijd een breed assortiment van verse groenten en fruit van uitstekende kwaliteit. Vanuit de regionale kantoren houden ze intensief toezicht op het teeltproces en directe leveranties aan klanten.
Voor uitbreiding van hun vloot kiest Van der Staay opnieuw voor de kwalitatief hoogwaardige koelopleggers van Chereau!

Deze Tridec gestuurde koeloplegger is geheel uitgevoerd conform de wensen van de klant; De laadruimte is voorzien van een makkelijk te reinigen polyester geruwde topvloer. Tegen het kopschot hangt een Thermo King SLXi 300 koelunit en aan de achterzijde een Dhollandia laadklep.

Verder heeft Van der Staay gekozen voor de robuuste Chereau achterzijde, met een haast onverwoestbaar achterkader van dubbel gefelst RVS met geïntegreerd rubberen stootprofiel, Chereau Stootblokken over de gehele breedte èn op de middenstaanders èn uiteraard de gepatenteerde Chereau geveerde BC aandokrollen! Verder is de koeler luxe afgewerkt met RVS schermen, een RVS pompwagenkist en uiteraard de fraaie huisstijl van Van der Staay Food Group!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring