HomeProjecten3 Faymonville TeleMAX opleggers voor Koninklijke Van der Wees!

3 Faymonville TeleMAX opleggers voor Koninklijke Van der Wees!

Koninklijke Van der Wees Wegtransporten BV verzorgt sinds 1907 speciaal transport over de weg. Van een deskundige voorbereiding tot aan de uitvoering door ervaren medewerkers; Van der Wees neemt projecten van A tot Z op een kundige wijze uit handen!

Van der Wees specialiseert zich in lang transport en kunnen gewichten aan tot ca. 45 ton ondeelbaar. Hiervoor heeft Van der Wees de beschikking over een diverse eigen wagenpark, wat nu uitgebreid wordt met een trio teletrailers geoptimaliseerd voor het transport van windmolenonderdelen. Hierbij kiest men voor de expertise en kwaliteit van Faymonville!

Deze Faymonville TeleMAX opleggers hebben een nuttig laadvermogen van maar liefst 43 ton. en een laadvloerlengte in ingeschoven toestand van 19 meter! De opleggers zijn 3-voudig uitschuifbaar tot een totale lengte van maar liefst 56 meter, waarmee wieken tot lengtes van 65 meter vervoerd kunnen worden!
De opleggers zijn voorzien van hydraulisch afzonderlijk te bedienen klapbare steunpoten onder de laadvloer. De oplegger staat op hydraulisch geveerde en hydraulisch gestuurde 12-tons pendelassen voor maximale manoeuvreerbaarheid en een grote verstelbaarheid in hoogte zodat de centrale chassisligger gemakkelijk over obstakels gereden kan worden.

Het gehele chassis is gemetalliseerd voor een perfecte anti-roest behandeling en daarna afgespoten in een 2K lak in de Van der Wees huisstijl!

Hertoghs Carrosserieën dankt de Koninklijke Van der Wees Groep voor haar vertrouwen en wenst haar vele efficiënte en rendabele transporten toe met deze 3 bijzondere opleggers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring