HomeProjectenUitschuifbare MAX210 voor DFDS Logistics!

Uitschuifbare MAX210 voor DFDS Logistics!

Alphatrans, onderdeel van DFDS Logistics, is sinds ze in 1994 gestart zijn uitgegroeid tot een serieuze partij in zwaar- en speciaal transport. Ze zijn gespecialiseerd in transporten tussen de UK en het Europese vasteland, en mogen zich tot een van de grootste flatbed trailer operators van Europa rekenen! Een uitgebreid klantenbestand vertrouwd inmiddels dagelijks op de expertise van Alphatrans. Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook een nieuw depot in Hongarije is Alphatrans klaar voor de toekomst.

Het snel groeiende wagenpark bestaat uit semi-diepladers, diepladers, maar vooral veel plateauopleggers in vaste en uitschuifbare variant. Ook hebben ze enkele tussenladers tot hun beschikking.

Ter uitbreiding van het wagenpark heeft Alphatrans geïnvesteerd in deze hydraulisch gestuurde MAX Trailer uitschuifbare plateauoplegger van het type MAX210.
Het chassis heeft een koppelhoogte van tussen de 1.15 en 1.25 cm. en staat op 385/65 R22.5 banden. De oplegger is geleverd met een reservewielhouder, een opberging onder de laadvloer voor de meegeleverde set gegalvaniseerd stalen rongen en een halfhoog gegalvaniseerd stalen kopschot. De randprofielen en het kopschot zijn gespoten in Alphatrans' blauwe bedrijfskleur!

Met een nuttig laadvermogen van bijna 35.000 kg. en een laadvloerlengte van 13.600 mm. welke met 15.400 mm. tot een totale lengte van 29.000 mm. uit te schuiven is, is deze krachtpatser met recht multi-inzetbaar te noemen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring