HomeProjectenFrigo Group kiest wederom voor Chereau!

Frigo Group kiest wederom voor Chereau!

Al sinds 1973 is de Frigo Group dé logistiek dienstverlener in diepvries. Ze verzorgen de opslag en het transport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen. Patat frites, vis, vlees, groenten, fruit, ijs en brood zijn bij hen in vertrouwde handen. De Frigo Group regelt zaken van A tot Z, volgens haar eigen unieke ‘Frigo-filosofie’. Dat betekent: vlot, klantvriendelijk, duurzaam, efficiënt, veilig, gecertificeerd, no-nonsense en op kwalitatief hoogstaande wijze.

Nadat Frigo Group vorig jaar kennis maakte met de isolerende eigenschappen en de overall kwaliteit van een Chereau koel/vriesoplegger kiest men nu bij de volgende investeringsronde andermaal voor de voordelen die het Franse merk brengt!

Bij importeur schaft Frigo Group deze luxe uitgevoerde Chereau koeler aan! Deze koeler is uitgerust met een krachtige Carrier Vector 1550 koelmachine met temperatuurregistratie! De robuuste carrosserie heeft een geruwde polyester laadvloer en is voorzien van ingewerkte ladingrail. In het RVS achterkader hangen Chereau achterdeuren met opliggende powerbrace sluitingen!
De koeler is verder voorzien van RVS lichtbakken en kisten, custom verlichting, dichte zijafscherming etc.

Hertoghs Carrosserieën dankt Frigo Group andermaal voor het vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring