HomeProjectenDe Groen kiest wederom voor MAX Trailer!

De Groen kiest wederom voor MAX Trailer!

De term Krachtpatsers in transport wekt hoge verwachtingen. Daar voldoen ze bij De Groen Transport graag aan! Als transportbedrijf voor grote, zware, lange of brede vracht hebben zij in meer dan 100 jaar een reputatie opgebouwd als gedegen en betrouwbare partner voor de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken.

Waar ze ooit zijn begonnen als vervoerder van landbouwproducten, zijn ze nu uitgegroeid tot een vervoerder van landbouwmaterieel. Maar ook andere bijzondere vrachten vervoert De Groen met de grootst mogelijke zorg, waarbij gemaakte afspraken zorgvuldig worden nagekomen.

Deze gedegen aanpak heeft ervoor gezorgd dat steeds meer klanten de weg naar De Groen Transport weten te vinden; De Groen is dan ook flink in de groei en investeert opnieuw in het moderne wagenpark met de aanschaf van wederom een fraaie MAX100 semi-dieplader van MAX Trailer!

Dat de keuze opnieuw op MAX Trailer valt is het logische gevolg van een premium kwaliteit en afwerking in combinatie met een aantrekkelijke prijsstelling en goede servicevoorwaarden!
Hertoghs Carrosserieën dankt De Groen Transport andermaal voor haar vertrouwen en wenst haar vele veilige transporten toe met deze multi-inzetbare alleskunner!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring