HomeProjectenHertoghs schuifzeiloplegger voor Gebr. Kraan!

Hertoghs schuifzeiloplegger voor Gebr. Kraan!

Al drie generaties lang produceert Gebr. Kraan kartonnen kokers, kartonnen buizen, kartonnen verpakkingen, kartonnen haspels en kernen voor vele toepassingen in diverse branches. Zij werken snel, zijn flexibel en beschikken over een eigen bezorgdienst. Hiervoor beschikt Gebr. Kraan over een eigen wagenpark, waarin men nu investeert met de aanschaf van deze luxe afgewerkte 2-assige Hertoghs schuifzeiloplegger.

2 9-Tons starre SAF assen dragen het robuuste chassis bestaande uit IPE dwarsliggers en een Multilock randprofiel met gatenpatroon, zodat men de lading op nagenoeg iedere positie goed kan vastzetten. Op het grondraam is een hardhouten omega laadvloer aangebracht.

Op het chassis staat een strakke Hertoghs schuifzeilopbouw met inliggende achterdeuren met dubbele RVS opbouwsluitingen voor extra stevigheid, een vast polyester lichtdoorlatend dak en een robuust kopschot met plywood beplating en schopstrook.
De oplegger is luxe afgewerkt met o.a. gespoten naven, wiel sierdoppen, een blinkende RVS kist en blinkende RVS doorlopende lichtbak. Tot slot is de oplegger voorzien van een set zeilen in de huisstijl van Gebr. Kraan.

Hertoghs Carrosserieën wenst Gebr. Kraan veel gemak van deze fraaie nieuwe oplegger!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring