HomeProjectenHertoghs gestuurde boxoplegger voor Central Point!

Hertoghs gestuurde boxoplegger voor Central Point!

Central Point Brabant zorgt ervoor dat het logistieke proces van een groep kwekerijen in Noord-Brabant en Limburg efficiënt geregeld wordt. Door goede samenwerking tussen de kwekers, de kopers en de in- en verkooporganisatie CPB Sales ontstaan er vollere karren en vollere vrachten. Door deze efficiënte samenwerking is het mogelijk om boomkwekerijproducten twee keer per dag op te halen bij kwekers in Noord-Brabant en Limburg en te leveren bij diverse kopers in Naaldwijk, Aalsmeer, Boskoop, Bleiswijk, Herongen en Lüllingen.

Central Point Brabant investeert bij Hertoghs Carrosserieën in deze strak afgewerkte 2-assige Tridec gestuurde boxoplegger.

Het Hertoghs chassis staat op 2 9-tons SAF assen met schijfremmen en stalen velgen waarop 385/65 R22.5 banden gemonteerd zijn. De achterste as is gemonteerd op een draaikrans en wordt gedwongen gestuurd vanaf de kingpen.

Op het chassis prijkt een strakke en robuuste Hertoghs carrosserie opgetrokken uit hoge kwaliteit plywood panelen met een dikte van 21 mm. verlijmd en geschroefd tegen de stalen badkuip constructie die rondom aan het chassisraam gelast is. Het dak bestaat uit een geïsoleerd sandwichpaneel met een dikte van 40 mm. Rondom is de carrosserie voorzien van geanodiseerd aluminium afwerklijsten in een strak design.

In het RVS achterportaal sluit een Dhollandia laadklep met stalen plateau en een hefvermogen van 2500 kg. Hierboven een plywood topklep. De carrosserie is aan de voor- en achterzijde voorzien van ventilatieroosters.

Hertoghs Carrosserieën dankt Central Point Brabant voor de mooie opdracht en wenst haar veel plezier van deze fraaie nieuwe oplegger!

 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring