HomeProjectenLuxe afgewerkte Chereau koeler voor De Lindenborg!

Luxe afgewerkte Chereau koeler voor De Lindenborg!

AGF de Lindenborg is een echt familiebedrijf dat is opgericht rond het jaar 1979. De kwekerij is gespecialiseerd in de teelt van komkommers. Vanaf de begintijd tot nu is de totale bedrijfsoppervlakte uitgebouwd tot 3 hectare. Tevens is er veel veranderd op het gebied van techniek; Zo wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van oogstkarren en een moderne sorteermachine.

De Lindenborg streeft ernaar de best mogelijke kwaliteit te leveren. Om hier zeker van te zijn heeft men alle processen in eigen hand. Zo ook het transport. De Lindenborg beschikt over een aantal vrachtwagen oplegger combinaties. Men investeert nu in deze vloot met de aanschaf van deze hagelnieuwe Chereau oplegger bij importeur Hertoghs Carrosserieën.

Dankzij de robuuste en slimmer constructie en de kwalitatief hoogwaardige in-house vervaardigde panelen, heeft een Chereau oplegger een zeer hoge isolatiewaarde, zodat de condities in de laadruimte eenvoudig optimaal ingeregeld kunnen worden.

Deze oplegger staat op een Chereau chassis met 3 starre 9-tons SAF assen waarop lichtmetalen Alcoa Durabright velgen gemonteerd zijn met Michelin banden. Het chassis is in de wielbasis voorzien van een ruime palletkist en aan de achterzijde is een onderschuivende Dhollandia laadklep voorzien.

Op het chassis de zelfdragende carrosserie welke is uitgerust met een makkelijk te reinigen aluminium Ultra Resist-C laadvloer. Verder zijn er in het interieur diverse rails en plinten aangebracht, een en ander conform klantwens. Tegen het kopschot hangt een Carrier Vector 1550 koelmachine voorzien van vele extra’s!

Hertoghs Carrosserieën dankt De Lindenborg voor haar vertrouwen en wenst haar veel gemak van deze luxe afgewerkte blikvanger!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring