HomeProjectenSchuifzeilcarrosserie op Renault voor Moerdijk Koeriers!

Schuifzeilcarrosserie op Renault voor Moerdijk Koeriers!

Moerdijk Koeriers is een dynamisch en professioneel internationaal sneltransportbedrijf.
Met meer dan 30 jaar ervaring zijn al uw zendingen bij hen in goede handen, van een envelop tot 30 ton goederen van een bestelauto tot een trailer en van Moerdijk tot de uiterste puntjes van Europa!
Moerdijk beschikt over een zeer diverse vloot voertuigen variërend van een kleine bestelauto tot volwaardige 13,60 trailers in vele soorten en uitvoeringen. Hieraan wordt dit Renault motorwagenchassis voorzien van een Hertoghs schuifzeilcarrosserie nu toegevoegd!

De 7,7 meter lange carrosserie staat op een gegalvaniseerd vlak grondraam uit lasergesneden delen uit hoogwaardig staal. Hierop is een laadvloer aangebracht uit hardhouten vloerdelen ondersteund door gegalvaniseerde stalen omega profielen. In het randprofiel zijn afbindmogelijkheden voorzien. Op het frame staat een TÜV gecertificeerde Hertoghs schuifzeilcarrosserie met plywood kopschot paneel, schuifdakconstructie en 2 verplaatsbare rongen per zijde.

Aan de achterzijde is een Dhollandia onderschuivende laadklep gemonteerd met een hefvermogen van 2500 kg. Tevens is er een constructie voor een meeneemheftruck voorzien!

Hertoghs Carrosserieën dankt Moerdijk Koeriers andermaal voor haar vertrouwen!


 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring