HomeProjectenFraaie Chereau motorwagencarrosserie voor Frigo Group!

Fraaie Chereau motorwagencarrosserie voor Frigo Group!

Als het gaat om opslag of transport van gekoelde of diepgevroren etenswaren of levensmiddelen is Frigo Group de expert! Met twee vrieshuizen in Nederland en zowel Nationaal als Internationaal transport is het bedrijf al jarenlang een betrouwbare partner voor menig bedrijf!

De recentelijk betrokken nieuwe locatie in Geldermalsen heeft het bedrijf een extra boost gegeven. Frigo Group investeert in verdere groei met de aanschaf van deze fraai bestickerde Chereau motorwagencarrosserie opgebouwd op een aangeleverd DAF motorwagenchassis!

De carrosserie heeft een hoge isolatiewaarde waardoor een goede beheersing van de temperaturen in de laadruimte makkelijk te realiseren is. Om dit te waarborgen heeft Frigo Group gekozen voor een krachtige Carrier Supra 850 Multitemp machine aangesloten op een extra verdamper in de laadruimte, waardoor middels een uitneembaar tussenschot gemakkelijk en snel twee afzonderlijk temperatuur zones te realiseren zijn.

In de laadruimte is een makkelijk te reinigen polyester gietvloer voorzien met anti-sliptoplaag.
Aan de achterzijde is de motorwagen uitgerust met een Dhollandia onderschuivende laadklep met een hefvermogen van 2,5 ton.

Hertoghs Carrosserieën wenst Frigo Group vele veilige en volle transporten toe met deze fraaie nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring