HomeProjecten2 Bakwagens en 1 Chereau oplegger voor Kingfish / Asiatico

2 Bakwagens en 1 Chereau oplegger voor Kingfish / Asiatico

Kingfish Selection / Asiatico, de visgroothandel uit Nijkerk maakt de laatste jaren een gestage groei door. Zo heeft men in 2016 een veel ruimer en bijzonder fraai vormgegeven bedrijfspand aan De Sluiswachter in Nijkerk in gebruik genomen, waarin een grote koel/vriesopslag is voorzien.

Kingfish blijft ook investeren in haar imposante vloot. Zo schaft men nu bij Chereau importeur Hertoghs Carrosserieën BV deze twee motorwagencarrosserieën en een Chereau oplegger aan. Alle voertuigen zijn weer bijzonder veelzijdig uitgerust met tussenschotten, meerdere temperatuurzones en krachtige Carrier installaties met temperatuurregistratie en bewakingsmodules. Alles om het product ook tijdens transport op de best mogelijk condities te houden en zo de versheid te garanderen! Verder zijn de voertuigen allen voorzien van een luxe afwerking in de inmiddels bekende Kingfish huisstijl!

Hertoghs Carrosserieën dankt Kingfish andermaal voor het vertrouwen en wenst haar veel gemak van deze prachtige voertuigen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring