HomeProjectenCurfs breidt verder uit met Hertoghs schuifzeilcombinatie!

Curfs breidt verder uit met Hertoghs schuifzeilcombinatie!

Bij Curfs Logistics draait alles om de klant. Als familiebedrijf koesteren zij de kwaliteit van hun mensen, zodat zij zich volop kunnen inzetten voor de klanten. Dag in, dag uit sinds 1961.
Curfs Logistics besteed veel aandacht aan het up to date houden van haar inmiddels imposante wagenpark. Wederom heeft Curfs geïnvesteerd in haar wagenpark met deze Hertoghs schuifzeilcombinatie opgebouwd op een Volvo FH motorwagenchassis.

Het aanhangwagenchassis is een Hertoghs middenas aanhangwagenchassis met een luchtgeveerd SAF asstel met 10 tons assen met schijfremmen, voorzien van stalen velgen met 295/60 R22,5 banden (dubbellucht montage). Het chassis is tevens voorzien van lange slag luchtbalgen.
De motorwagen en het wipkarchassis zijn beiden voorzien van een Hertoghs schuifzeilcarrosserie met hardhouten omega laadvloer, vrij verplaatsbare rongen, aluminium deuren en een doorlaadsysteem tussen motor- en aanhangwagen bestaande uit harmonicadeuren en een deelbaar aluminium berijdbaar doorlaadbord.

Om een maximale zijdelingse insteek te garanderen is de carrosseriecombinatie uitgevoerd met de ultra platte flatliner kaprandrail. Hiertussen is een schuifkapconstructie gemonteerd. De carrosserieën voldoen aan de TÜV ladingzekeringseisen en zijn verder luxe afgewerkt met veel RVS en voorzien van een set zeilen in de Curfs huisstijl.

Hertoghs Carrosserieën dankt Curfs andermaal voor het vertrouwen en wenst haar vele volle en veilige ritten toe!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring