HomeProjectenMobiele werkplaats voor Omni Relining!

Mobiele werkplaats voor Omni Relining!

Bij de renovatie van riolering worden steeds vaker sleufloze methodes toegepast. Bij vrijverval riolen is de innovatieve techniek van ‘relinen' een prima alternatief voor het vervangen van gescheurde, beschadigde en lekkende buizen. Niet alleen vanwege de slimme sleufloze methodiek, maar ook met het oog op de kosten en de kwaliteit.

Omni Relining, onderdeel van de M.J. Oomen Groep zet flink in op deze nieuwe techniek en investeert bij Hertoghs Carrosserieën in een aluminium gesloten carrosserie, die als mobiele werkplaats op locatie kan assisteren tijdens de werkzaamheden.

De carrosserie is opgebouwd op een Volvo FL motorwagenchassis. Tegen het gegalvaniseerd, uit laser gesneden componenten opgebouwde grondraam zijn aluminium snaplockprofielen geplaatst, welke de wanden en het kopschot vormen. Tegen het achterportaal sluiten twee volledig vlakke deuren met onderbouwsluitingen. In het portaal hangt een opklapbaar luik, welke fungeert als afdak aansluitend op de deuren. Middels een tussenwand is een tweedelig gecreëerd. In het voorste compartiment, bereikbaar middels twee zijdeuren is een aangeleverde compressor geplaatst. De carrosserie is fraai afgewerkt, gespoten in kleur en voorzien van de Omni huisstijl.

Hertoghs wenst Omni Relining veel gemak van hun nieuwe aanwinst!


 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring