HomeProjectenHartog & Bikker investeert in 14 Hertoghs aanhangers!

Hartog & Bikker investeert in 14 Hertoghs aanhangers!

Hartog & Bikker is sinds jaar en dag specialist in volumetransport, logistiek en warehousing. Vanuit de vestigingen in Vuren en Oss sturen ze dagelijks meer dan 145 vrachtauto's op weg van klant naar klant. Het werkgebied ligt hierbij vooral in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.
Van oudsher bestaat de samenwerking tussen Den Hartog & Bikker en de verschillende glasfabrieken in Nederland. Het vervoer van verpakkingsglas is dan ook een specialisme geworden. Voor de glasfabrieken verzorgen we jaarlijks voor het transport van meer dan 1,3 miljoen pallets verpakkingsglas. Volume vervoerder in optima forma dus.

Hartog & Bikker investeert periodiek in het moderne imposante wagenpark. Bij Hertoghs Carrosserieën schaft de logistiek dienstverlener nu 14 wipkarchassis aan voorzien van een Hertoghs schuifzeilopbouw, e.e.a. geheel volgens klantwens vervaardigd om het gereedschap naadloos af te stemmen op de dagelijkse praktijk.

De Hertoghs chassis staan op 2 luchtgeveerde SAF assen met een draagvermogen van 9.000 kg. voorzien van stalen velgen met 445/40 R22,5 banden. Het chassis is voorzien van een verstelbare trekboom met een wegklapbare mechanische trailersteun. Aan de achterzijde zijn nog twee trailersteunen gemonteerd.
Het chassis is geheel gegalvaniseerd voor een uitmuntende bescherming tegen roest! Op het chassisraam is een laadvloer aangebracht bestaande uit watervast verlijmde mulitplex vloerplaten. De vloerhoogte bedraagt ca. 1 meter.

De TÜV gecertificeerde carrosserie is als doorlader uitgevoerd met harmonicadeuren met opbouw hang- en sluitwerk aan de voorzijde, waarachter een aluminium berijdbaar bord is gemonteerd, welke verticaal te fixeren is. Op de deuren zijn aluminium profielen aangebracht om een vlakke zij- insteek te realiseren wat het laad- en losproces vergemakkelijkt.
Aan de achterzijde een set stalen staanders met aluminium achterdeuren. De carrosserie is uitgerust met een hefdak opgebouwd uit een lichtdoorlatende polyester plaat op stalen togen in een plano kaprand profiel (voor een maximale zijdelingse insteekhoogte) wat hydraulisch te bedienen is met een druk op de knop. Alle vier de hoeken heffen en zakken gelijktijdig.

Hertoghs Carrosserieën dankt Hartog & Bikker voor het gestelde vertrouwen en wenst haar vele veilige kilometers toe!Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring