HomeProjectenFrigo Group kiest opnieuw voor Chereau!

Frigo Group kiest opnieuw voor Chereau!

Al sinds 1973 is de Frigo Group dé logistiek dienstverlener in diepvries. Ze verzorgen de opslag en het transport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen. Patat frites, vis, vlees, groenten, fruit, ijs en brood zijn bij Frigo Group in vertrouwde handen.

Frigo Group investeert nu in haar wagenpark met de aanschaf van deze koel/vriesoplegger en kiest daarbij opnieuw voor de kwaliteit en onovertroffen isolerende eigenschappen van Chereau

De oplegger staat op een Tridec gestuurd frigochassis met verhoogde ingewerkte nekconstructie en 3 luchtgeveerde, schijfgeremde SAF assen met Michelin banden, waarvan de voorste is voorzien van een asliftsysteem.

De zelfdragende carrosserie is uitgevoerd als mutlitemp, met een uitneembaar tussenschot, diverse ladingvastzetsystemen en een Marothaan laadvloer met anti-slip laag. Tegen het kopschot hangt een krachtige Carrier Vector 1950 MT koelmachine met temperatuur registratie en printer, welke is aangesloten op een extra MVS1100 verdamper achter in de laadruimte.

De opleggers zijn tevens voorzien van een Dhollandia onderschuivende laadklep met een hefvermogen van 2 ton.

Hertoghs Carrosserieën wenst Frigo Group veel veilige km's toe!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring