HomeProjectenTwee Chereau koelers gaan vloot Coldservice versterken!

Twee Chereau koelers gaan vloot Coldservice versterken!

Coldservice zorgt ervoor dat uw product in topconditie bewaard wordt en op de plaats van bestemming komt. Kwaliteit en service zijn daarbij de drijfveren. Coldservice Logistics is actief op het gebied van nationaal en internationaal transport. Ze verzorgen 7 dagen per week distributie van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen, eventueel gecombineerd. Dagelijks leveren ze producten aan bij vele distributiecentra in binnen- en buitenland.

Daarnaast levert Coldservice op hoog niveau een aantal aanvullende logistieke diensten als stickeren, orderpicken, in- en ompakken, op- en overslag etc. etc.
Ter uitbreiding van haar moderne en jonge wagenpark investeert Coldservice bij importeur Hertoghs in deze 2 fraaie Chereau koel/vriesopleggers!
Het fundament van deze kwalitatief hoogwaardige koelers is een Chereau frigo chassis met een verhoogde ingewerkte nekconstructie met 3 starre 9 tons SAF assen met 385/65 R22,5 Michelin banden.

Onder het chassis hangt een RVS / Aluminium palletkist met een capaciteit van 30 Europallets en achter het asstel een enkele reservewielhouder inclusief reservewiel.
Op het chassis staat een zelfdragende Chereau koel/vries carrosserie, voorzien van een in de lengterichting verplaatsbaar en opklapbaar Chereau Easy-C tussenschot, waarmee de laadruimte eenvoudig en snel te verdelen is in twee gescheiden temperatuurzones.
Tegen het kopschot hangt een Carrier 1950MT koelmachine aangesloten op een MVS1100 verdamper, welke achter in de laadruimte gemonteerd is. De koelmachine is aangesloten op een separate kunststof brandstoftank gemonteerd onder het chassis.

Hertoghs wenst Coldservice goede zaken met deze mooie aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring