HomeProjectenChereau doorlaadcombi voor Vogelaar!

Chereau doorlaadcombi voor Vogelaar!

Vogelaar Vredehof bv. is een handels- en verpakkingsbedrijf met een sterke specialisatie in hardfruit. Jaarrond worden grote volumes fruit uit de hele wereld behandeld en gedistribueerd.  Het beleid van Vogelaar Vredehof B.V. is erop gericht haar klanten optimaal te bedienen met producten en diensten, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne sorteer-, verpakkings- en koelfaciliteiten. 

Voor uitbreiding van hun wagenpark heeft Vogelaar geïnvesteerd in een nieuwe Chereau koel carrosseriecombinatie opgebouwd op een MAN geleverd door de firma Thieu van Dorst. Het middenas aanhangwagenchassis is van het merk Chereau. Zowel de motor- als de aanhanwagen zijn voorzien van een Carrier onderbouw koelmachine met separate verdamper in de laadruimte, waarbij het vermogen afgestemd is op de dagelijkse praktijk.

De Chereau carrosserieën zijn voorzien van doorlaaddeuren, waartussen een aluminium berijdbaar doorlaadbord is gemonteerd ondersteund door een gasdrukcilinder voor een soepele en lichte bediening. Om het koudeverlies tijdens het laden en lossen te verminderen heeft Vogelaar gekozen voor installatie van een Chereau airshutter systeem.

Verder zijn de laadbakken naar wens ingericht met de nodige plinten en ladingvastzetsystemen. Beiden carrosserieën zijn uitgerust met het versterkte achterkader van Chereau en het aanhangwagenchassis is uitgerust met de BC rollen, Chereau's unieke aandokbeveiliging.

Tevens zijn de motor- en aanhangwagen LZV-ready met dichte zijafscherming, geschikte koppeling etc.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring