HomeProjectenAlphatrans kiest opnieuw voor MAX Trailer!

Alphatrans kiest opnieuw voor MAX Trailer!

Uitzonderlijk is gewoon voor Alphatrans! Hoe lang, hoog of breed uw vracht ook is, Alphatrans vindt een oplossing om ‘m daar te krijgen waar-ie moet zijn. Overal op het vasteland van Europa én in de UK of Ierland. Precies op tijd!

Of het nu gaat om het transport van voorgevormde betonelementen voor het buitenland, het vervoer van grote stalen buizen of het ontwerpen van een innovatieve oplegger voor het vervoeren van uitzonderlijke ladingen, Alphatrans regelt het allemaal! Wat in 1994 begon als een klein bedrijf met enkele vrachtwagens en opleggers, is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen verspreid over Europa.

Alles wat nodig is met betrekking tot het vervoer, vergunningen, escortes, vervoer over zee en douanepapieren, wordt door Alphatrans geregeld.

Alphatrans beschikt over een uitgebreid wagenpark bestaande uit o.a. semi-diepladers, diepladers, plateauopleggers en binnenladers om de vaak bijzondere lading op de plaats van bestemming te krijgen. Alphatrans breidt haar inmiddels imposante wagenpark andermaal uit en kiest daarbij opnieuw voor de kwaliteit van een MAX Trailer oplegger, met de aanschaf van deze uitschuifbare MAX 100 semi-dieplader bij importeur Hertoghs Carrosserieën.

Hertoghs dankt Alphatrans andermaal voor het vertrouwen en wenst haar vele veilige kilometers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring