HomeProjectenAlphatrans breidt verder uit met MAX Trailer

Alphatrans breidt verder uit met MAX Trailer

Alphatrans is sinds ze in 1994 gestart zijn uitgegroeid tot een serieuze partij in zwaar- en speciaal transport. Ze zijn gespecialiseerd in transporten tussen de UK en het Europese vasteland, maar hebben ook vele andere opdrachten. Een uitgebreid klantenbestand vertrouwd inmiddels dagelijks op de expertise van Alphatrans. Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook een nieuw depot in Hongarije is Alphatrans klaar voor de toekomst.

Het snel groeiende wagenpark bestaat uit semi-dieplader, diepladers en plateauopleggers in vaste en uitschuifbare variant. Ook hebben ze enkele tussenladers tot hun beschikking.

Ter uitbreiding van het wagenpark heeft Alphatrans geïnvesteerd in deze hydraulisch gestuurde Maxtrailer uitschuifbare plateauoplegger van het type MAX210

Het chassis heeft een koppelhoogte van tussen de 1.15 en 1.25 cm. en staat op 385/65 R22.5 banden. De oplegger is geleverd met twee reservewielhouders, een opberging onder de laadvloer voor de meegeleverde set gegalvaniseerd stalen rongen en een halfhoog gegalvaniseerd stalen kopschot. De randprofielen en het kopschot zijn gespoten in Alphatrans' blauwe bedrijfskleur!

Met een nuttig laadvermogen van bijna 36.000 kg. en een laadvloerlengte van 13.600 mm. welke met 15.400 mm. tot een totale lengte van 29.000 mm. uit te schuiven is, is deze krachtpatser met recht multi-inzetbaar te noemen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring