HomeNieuwsAirshutters voor Domino's Pizza

Airshutters voor Domino's Pizza

06 januari 2014

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. De eerste vestiging van Domino's in Nederland werd geopend in 1989 in Breda. Inmiddels zijn ze marktleider met meer dan 138 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum. Het geheim achter dit succes is de constante hoge kwaliteit van het product en de verregaande service. Die kwaliteitsborging vindt plaats door heel de keten, geen proces uitgezonderd! Distributie is hierin uiteraard een belangrijke schakel.

Voor het transport van de goederen naar de vestigingen door Nederland maakt men alweer een flinke tijd naar volle tevredenheid gebruik van MAN trekkers, geleverd door Thieu van Dorst uit Breda. En om de koudeketen tijdens het transport perfect in stand te houden kiest men voor Chereau koel/vriesopleggers, afkomstig van Hertoghs Carrosserieën in Roosendaal. 

Om verstoringen in de koudeketen verder te kunnen uitsluiten, kiest Domino’s nu voor het nieuwe Airshutter-C systeem van Chereau. Dit is een luchtgordijn, wat tijdens deuropeningen de koude lucht binnen de laadruimte houdt en de warme lucht buiten. Hierdoor blijft de temperatuur van de lading tijdens distributie nog beter gewaarborgd hetgeen de kwaliteit van het aangeleverde product naar een nog hoger niveau tilt. Een bijkomend voordeel is dat de koelmachine minder hard hoeft te werken om na iedere deuropening de laadruimte weer terug te koelen. Dit kan zeker bij distributie leiden tot een forse besparing op draaiuren en dus diesel en onderhoud.


De Chereau Airshutter-C

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring