HomeNieuwsMAX Trailer en Faymonville importeur Hertoghs met 2 voertuigen op Kipper event

MAX Trailer en Faymonville importeur Hertoghs met 2 voertuigen op Kipper event

05 september 2022

Op vrijdag 9 september gaat het Kipper event van start in Markelo. Hertoghs zal daar als importeur van Faymonville en MAX Trailer aanwezig zijn met twee MAX Trailer voertuigen.

De geheel nieuwe MAX600 schamelaanhangwagen met zwanenhals beleefd zijn Nederlandse première op het Kipper event. De aanhanger, die tevens als vier-asser verkrijgbaar is een ideaal voertuig voor vervoer van grondverzetmachines. Het uitgekiende ontwerp maakt het vervoer van een keur aan machines mogelijk. Opties als een gieksleuf en wielkuilen vergroten de inzetbaarheid nog verder.

Daarnaast is ook de vertrouwde alleskunner van MAX Trailer, de MAX 100 semi-dieplader, bij Hertoghs op het event aanwezig. Dit was het eerste model van het succesvolle merk van de Faymonville Group inmiddels meer dan 10 jaar geleden lanceerde en waarmee het merk op de kaart gezet werd. Het veelzijdige ontwerp gecombineerd met een keur aan personalisatie mogelijkheden en de aantrekkelijke prijsstelling maakt van de MAX 100 een populair voertuig!

“We zijn enthousiast over het concept van dit event. Gewoon terug naar de basis en lekker laagdrempelig voor zowel bezoeker als exposant! We hopen dan ook op een goed bezocht en gezellig event, waarbij we onze voertuigen aan veel vakgenoten kunnen presenteren” aldus William Aaldijk, verkoopadviseur bij Hertoghs.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring