HomeNieuwsPrimeur! Eerste MAX510 met pendelassen in Nederland!

Primeur! Eerste MAX510 met pendelassen in Nederland!

17 december 2020

Hij is er! De revolutionair geprijsde pendelas dieplader van MAX Trailer is vanaf nu te bewonderen bij MAX Trailer importeur Hertoghs in Roosendaal!

De bewezen pendelas-technologie is bij uitstek geschikt voor gebruik in lastiger te bereiken locaties en op onverhard en ongelijkmatig terrein. Met een totale slag van 600 mm zorgt de pendelas voor maximale compensatie tussen de afzonderlijke assen.
Bij het nemen van bochten en bochtige toegangen tot bouwterreinen zorgt de stuuruitslag van 60 ° voor een optimale wendbaarheid. Naast de verbeterde wendbaarheid en controleerbaarheid, neemt met pendelassen ook het laadvermogen van het voertuig toe naar 12 ton per aslijn.

De afneembare zwanenhals van de MAX510 dieplader maakt een snel en efficiënt laadproces vanaf de voorkant mogelijk. Deze modulaire productopzet heeft reeds veel klanten overtuigd, daar er meer dan ooit vraag is naar gebruikersvriendelijke en praktische oplossingen. Maximale efficiëntie in het fabricageproces en kwalitatief hoogwaardige materiaalkeuzes garanderen een perfecte prijs / prestatieverhouding van het MAX Trailer productprogramma!

De MAX510 met pendelassen is vanaf nu te bewonderen bij Hertoghs! Bel snel voor een afspraak met onze verkoopadviseurs Bart Rutgers op +316 13 13 63 80 of William Aaldijk op +316 83 44 12 86!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring