HomeNieuwsVernieuwde MAX510 nu ook met pendelassen!

Vernieuwde MAX510 nu ook met pendelassen!

16 september 2020

MAX Trailer blijft haar programma uitbreiden. Vanaf nu kunt u de MAX510 dieplader met pendelassen bestellen!

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

De bewezen pendelas-technologie is bij uitstek geschikt voor gebruik in lastiger te bereiken locaties en op onverhard en ongelijkmatig terrein. Met een totale slag van 600 mm zorgt de pendelas voor maximale compensatie tussen de afzonderlijke assen, waardoor oneffenheden in het terrein worden opgeheven en het voertuig altijd stabiel en controleerbaar blijft.

Optimale wendbaarheid en verbeterde controle!

Bij het nemen van bochten en bochtige toegangen tot bouwterreinen zorgt de stuuruitslag van 60 ° voor een optimale wendbaarheid. De verbeterde en eenvoudige bediening wordt door menig chauffeur als zeer prettig en intuïtief ervaren.
Naast de verbeterde wendbaarheid en controleerbaarheid, neemt met pendelassen ook het laadvermogen van het voertuig toe naar 12 ton per aslijn.

De afneembare zwanenhals van de MAX510 dieplader maakt een snel en efficiënt laadproces vanaf de voorkant mogelijk. Deze modulaire productopzet heeft reeds veel klanten overtuigd, daar er meer dan ooit vraag is naar gebruikersvriendelijke en praktische oplossingen. Maximale efficiëntie in het fabricageproces en kwalitatief hoogwaardige materiaalkeuzes garanderen een perfecte prijs / prestatieverhouding van het MAX Trailer productprogramma!

Zeer binnenkort staat de eerste MAX510 met pendelassen al bij importeur Hertoghs te bewonderen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring