HomeNieuwsFaymonville breidt verder uit!

Faymonville breidt verder uit!

02 januari 2019

De Faymonville Group neemt de bekende bedrijfsvoertuigdealer Stürzer Heavy Trucks met ingang van 2 januari 2019 over. De overname betekend een uitbreiding van de activiteiten van de Faymonville Group in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het nieuw opgerichte Faymonville Trade & Services GmbH, met het hoofdkantoor in Landsberg am Lech, zal de bedrijfsactiviteiten van het voormalige Stürzer voortzetten.

Zware vrachtwagens, aanhangers en opleggers vanuit voorraad leverbaar!

Ten eerste zal de locatie een verkooppunt worden voor voorraadvoertuigen van de merken Faymonville, MAX Trailer en Cometto.
Er worden ook zware trekkers van verschillende fabrikanten aangeboden. Verschillende kippermodellen zullen eveneens beschikbaar zijn, speciaal voor de bouwsector.

Compleet serviceprogramma!

Vooral het complete assortiment loont voor de klant, want naast de verkoop worden alle onderhoudswerkzaamheden aan de voertuigen uitgevoerd in Landsberg am Lech.

De professionele medewerkers zorgen voor merkneutrale onderhoudswerkzaamheden en zelfs algemene revisies in de 2.500 m² grote werkplaats.

Leasing en financiering

Gebruikte voertuigen van alle fabrikanten zijn ook verkrijgbaar bij Faymonville Trade & Services GmbH. Naast het leasen van voertuigen wordt het dienstenportfolio aangevuld met financieringsopties.

De overname van Stürzer Heavy Truck past perfect in de strategie van de Faymonville Group om haar leidende marktpositie nog verder uit te breiden.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring