HomeNieuwsBezoek MAX Trailer op de IAA in Hannover!

Bezoek MAX Trailer op de IAA in Hannover!

20 september 2018

Premiumkwaliteit als standaard! Dat is een heel korte manier om uit te drukken wat er achter het concept van MAX Trailer schuilgaat.

MAX Trailer illustreert dit op haar eigen stand op de IAA in Hannover met onder meer een 3-assige MAX200-trailer in mega uitvoering. Het tentoongestelde model is voorzien van het hydraulisch neerlaatbaar èn uitschuifbaar platform aan de achterzijde. Voordeel van dit systeem is de geringe hellingshoek van de oprit, die het mogelijk maakt zelfs machines met een geringe bodemvrijheid te laden. Tevens blijft in geheven toestand de gehele laadvloer vlak en daarmee 100% bruikbaar!
Zonder losse opritten, die geregeld in de weg liggen, of hydraulische opritten die veel wind vangen en daardoor uw brandstofverbruik omhoog jagen, wordt het laden en lossen van machines wel heel erg gemakkelijk.

Verder presenteert MAX Trailer een dieplader van het type MAX510 in Hannover. De 2-assige dieplader met verlaagd bed heeft een laadplatform van 6.750 mm lang, dat telescopisch uit te breiden is met 5.500 mm. De afneembare zwanenhals maakt laden en lossen via de voorzijde mogelijk.

Meer informatie vindt u op de IAA in Hannover! Bezoek MAX Trailer op stand N55!

 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring