MAX510

De MAX510 is de dieplader in het MAX Trailer programma! Verkrijgbaar met centraalligger of met buitenliggende chassisdragers, met 2 of 3 hydraulisch gestuurde achterassen of 2 of 3 pendelaslijnen! Deze dieplader is standaard zeer rijk uitgerust en kan met een keur aan opties geheel op uw transportwensen worden afgestemd.Bekijk het MAX510 fotoboek!

Zoals bij alle MAX Trailer producten is bij het ontwerp van dit product rekening gehouden met de modulariteit van de verschillende componenten, waarmee de uitwisselbaarheid vergroot wordt. Dit resulteert in een zeer efficiënte productiemethodiek, wat zich vertaalt in een zeer aantrekkelijke prijsstelling. Daarnaast draagt de verregaande mate van standaardisatie bij aan reductie van foutkansen tijdens het productieproces wat resulteert in een hoge productkwaliteit. Met een keur aan opties kunt u de dieplader toch geheel aan laten sluiten op uw dagelijkse transportbehoefte. 

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Bekijk de MAX510 productvideo!

Met de lancering van deze dieplader heeft MAX Trailer de belangrijkste pluspunten weten te verwerken één scherp geprijsd kwaliteitsproduct; Zo is de totaallengte van de dieplader in ingeschoven toestand binnen wettelijk, is de laadvloerlengte in het diepbed met maar liefts 5.500 mm. te verlengen tot 12.250 mm., past er in het diepbed een 40' container en is de zwanenhals afneembaar. Deze configuratie maakt dat de MAX510 met recht een multi-inzetbaar transportmiddel te noemen is. 

Neem vrijblijvend contact op en laat u verassen door de veelzijdigheid èn de gunstige prijs!

Download productsheet

Meer informatie over dit product

...of bel direct naar 0165 - 55 14 40

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring