HomeProjectenTimmermans Verspaningstechniek investeert in laadbak met Slider systeem!

Timmermans Verspaningstechniek investeert in laadbak met Slider systeem!

Timmermans Verspaningstechniek BV, opgericht in 1989 te Oudenbosch, heeft vanaf de start van het bedrijf tot op heden een aanzienlijke groei doorgemaakt. Aanvankelijk werkzaam vanuit drie verschillende locaties zijn sinds 2002 de krachten gebundeld in het fraaie bedrijfspand aan de Gorzen 17 te Oudenbosch. Inmiddels werken er bij Timmermans Verspaningstechniek ruim vijftig verspaningsspecialisten aan een diversiteit aan producten.

Timmermans Verspaningstechniek streeft naar complete ontzorging en gaat daarvoor ver in haar dienstverlening. Zo kan ook het vervoer van ruw materiaal of eindproduct door Timmermans verzorgd worden. Hiervoor heeft Timmermans geïnvesteerd in deze fraaie MAN TGE chassicabine bij de firma Thieu van Dorst en mocht Hertoghs Carrosserieën de opbouw verzorgen.
Gekozen is voor een laadbak met aan beide zijden het revolutionaire “Slider” systeem ontwikkeld door de firma RTS, waarbij een lammellensysteem ingewerkt in het zeil zorgt voor een supersnelle laad- en loscyclus!

De zeilen zijn voorzien van de opvallende en frisse Timmermans huisstijl! Hertoghs Carrosserieën wenst Timmermans Verspaningstechniek veel plezier met deze blikvanger!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring