HomeProjectenAndermaal MAXTrailer dieplader voor De Groen!

Andermaal MAXTrailer dieplader voor De Groen!

De term "Krachtpatsers in transport" wekt hoge verwachtingen. Daar voldoet De Groen Transport graag aan! Als transportbedrijf voor grote, zware, lange of brede vracht hebben zij in meer dan 100 jaar een reputatie opgebouwd als gedegen en betrouwbare partner voor de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken.

De Groen is gespecialiseerd in het vervoeren van grote landbouwmachines, maar ook andere bijzondere ladingen gaan ze niet uit de weg. Denk hierbij aan bouw- en industriële elementen, (wegen)bouwmachines, e.d..
De Groen beschikt dan ook over een imposant wagenpark bestaande uit diverse trekkers, semi-diepladers en diepladers en breidt deze vloot nu uit met de ingebruikname van deze fonkelnieuwe MAX 510 dieplader van MAX Trailer!

Deze 2-assige dieplader uit het succesvolle MAXTrailer programma gaat nu de gelederen van de transporteur versterken! Met de lancering van deze dieplader heeft MAX Trailer de belangrijkste pluspunten weten te verwerken één scherp geprijsd kwaliteitsproduct; Zo is de totaallengte van de dieplader in ingeschoven toestand binnen wettelijk, is de laadvloerlengte in het diepbed met maar liefst 5.500 mm. te verlengen tot 12.250 mm., past er in het diepbed een 40' container en is de zwanenhals afneembaar. Deze configuratie maakt dat de 510 met recht een multi-inzetbaar transportmiddel te noemen is.

Hertoghs Carrosserieën bedankt De Groen Transport wederom voor het vertrouwen en wenst haar vele rendabele ritten toe met deze nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring