HomeProjectenHertoghs carrosseriecombinatie voor De Weerd Transport Zwolle

Hertoghs carrosseriecombinatie voor De Weerd Transport Zwolle

De Weerd Transport is een familiebedrijf dat in 1932 is opgericht. Zij onderscheiden zich in logistieke kennis, persoonlijke betrokkenheid en jarenlange ervaring in Europa. Ze staat bekend als een solide partner waar begrippen als dienstbaarheid en betrouwbaarheid nog vanzelfsprekend zijn.
De Weerd Transport investeert in haar wagenpark met de aanschaf van deze zeer fraai afgewerkte Hertoghs schuifzeilcarrosserie combinatie!

De motorwagencarrosserie is opgebouwd op een aangeleverd Scania motorwagenchassis en heeft als fundament een ultra laag grondraam met doorgestoken dwarsliggers opgebouwd uit lasergesneden en gezette staalprofielen en een randprofiel voorzien van V-groef. Het grondraam is voorzien van staalplaten boven de wielen teneinde een maximale inwendige hoogte te kunnen realiseren! In het zijrandprofiel zijn aan iedere kant sjorogen in de V-groef van het randprofiel bevestigd. Aan de voorzijde is het frame voorzien van een stalen schopstrook. Op het raam is een hardhouten laadvloer gemonteerd ondersteund door stalen omega profielen.

De aanhanger is uitgevoerd als doorlader!

Op het motorwagenchassis is een schuifzeilcarrosserie gebouwd met aan de voorzijde twee stalen staanders met een plywood kopschotbeplating, aan de achterzijde twee stalen achterstijlen met de klapbalk van de schuifdakconstructie als portaalligger. In het achterportaal hangt een set vlakke achterdeuren met dubbele RVS onderbouwsluitingen. Tussen het voor- en achterportaal een aluminium kaprandprofiel waarin twee stalen rongen hangen met plankendragers en aluminium huifplanken, waarvan 1 baan voorzien van ladingrail. Aan de achterzijde is de motorwagen uitgerust met een onderbouwkoppeling en een Dhollandia laadklep in volume uitvoering.

Het Hertoghs aanhangwagenchassis staat op 2 SAF 9-tons assen. De aanhanger is opgebouwd als doorlader met een berijdbaar bord, voordeuren in harmonica uitvoering, schuifdak, vlakke achterdeuren, hardhouten vloer etc.

Tot slot is de combinatie gespoten en voorzien van een set zeilen beletterd in een fris opvallend design! Hertoghs Carrosserieën dankt De Weerd Transport andermaal voor het vertrouwen en de mooie opdracht!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring