HomeProjecten2-assige boxoplegger voor Herrebout Terneuzen

2-assige boxoplegger voor Herrebout Terneuzen

In samenwerking met Scania dealer AST uit Zeeland mocht Hertoghs Carrosserieën deze 2-assige boxoplegger leveren aan de transporteur uit Terneuzen!

De 13,6 meter lange oplegger staat op 2 starre 9-tons SAF assen voorzien van schijfremmen en stalen velgen waarop 385/55 R22,5 banden gemonteerd zijn. Tevens is er een reservewiel meegeleverd gemonteerd in een beugel aan het chassis. Aan de achterzijde is het chassis voorzien van een Dhollandia onderschuivende laadklep met gegalvaniseerd stalen plateau en aluminium overklapgedeelte. De klep heeft een hefvermogen van 2 ton en wordt gevoed door een set heavy duty accu's gemonteerd in een kist onder de carrosserie.

Op het chassis staat een plywood gesloten carrosserie opgetrokken uit 21 mm. dikke plywood panelen en een geïsoleerd dakpaneel van 30 mm. Aan de achterzijde een stalen kader, waarin volledig vlakke achterdeuren gemonteerd zijn voorzien van dubbele onderbouwsluitingen.

Binnen in de oplegger ligt een laadvloer uit multiplex platen met een anti-slip toplaag. De carrosserie is tevens voorzien van ladingvastzetrail.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring