HomeProjectenHereijgers breidt vloot verder uit!

Hereijgers breidt vloot verder uit!

Bas Group-onderdeel Hereijgers Benelux Transport, reeds actief sinds 1929, bezorgt binnen 24 uur: veilig, op tijd en overal in de Benelux. Van twee dozen tot meerdere pallets. Afhankelijk van de bestemming en omvang van uw lading vervoert Hereijgers zelf of via een van hun betrouwbare regionale distributiepartners.
Hereijgers beschikt hiervoor over een moderne vloot waarin het nu investeert met de aanschaf van deze drie plywood gesloten Hertoghs carrosserieën opgebouwd op DAF LF motorwagenchassis!

De carrosserieën zijn opgebouwd op een robuust en stijf grondraam uit laser gesneden profielen uit hoogwaardig staal, gegalvaniseerd voor een uitmuntende anti-roestbehandeling. Op het randprofiel is een stalen kuipconstructie aangebracht voor extra sterkte, die aan de binnenzijde tevens dienst doet als glij-stootrand. De carrosserie is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaaridge plywood panelen en een geïsoleerd dakpaneel. Aan de achterzijde een RVS achterkader met topluik, waartegen een Dhollandia achtersluitende laadklep sluit. De carrosserie is voorzien van vele specifieke opties, om naadloos aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van Hereijgers Transport. Tot slot zijn de wagens voorzien van een reclame in de “Hereijgers huisstijl”!

Hertoghs Carrosserieën dankt Hereijgers andermaal voor het vertrouwen en wenst haar vele zorgeloze kilometers toe met deze stevige alleskunners!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring