HomeProjectenA1 Verhuur kiest ook voor MAX Trailer!

A1 Verhuur kiest ook voor MAX Trailer!

De medewerkers van A1 Verhuur staan voor ouderwetse service. Het volledige verhuurassortiment staat op de fonkelnieuwe en overzichtelijke website, maar men vindt het tevens prettig om persoonlijk contact te onderhouden met de klant. Ze kunnen dan informeren wat ze precies nodig hebben en hen adviseren bij de keuze voor het juiste materieel. Flexibiliteit en servicegerichtheid staat daarbij hoog in het vaandel.

A1 Verhuur volgt de ontwikkelingen op de verhuurmarkt op de voet en heeft daarom altijd moderne en professionele machines in huis. Tevens heeft A1 Verhuur de mogelijkheid om het bestelde materieel en machines bij u te bezorgen. Hiervoor beschikt men over een wagenpark, wat nu uitgebreid moest worden met een semi-dieplader.

Deze MAX 110 van MAX Trailer sloot naadloos op de wensen van A1 Verhuur aan. Dit specifieke type is immers voorzien van dubbele stalen opritten voor een kleine hellingshoek, ideaal voor hoogwerkers met een geringe bodemvrijheid, met stalen rooster in de laadvloer voor veel grip tijden het laad/ en losproces en van een hefbed achter de zwanenhals, zodat de volledige laadvloerlengte uitgenut kan worden.
Hertoghs Carrosserieën dankt A1 Verhuur voor het vertrouwen en wenst haar vele veilige kilometers toe!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring