HomeProjectenHertoghs schuifzeilcarrosserie voor Koninklijke Saan!

Hertoghs schuifzeilcarrosserie voor Koninklijke Saan!

Koninklijke Saan heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van industriële verhuizingen. Bij industriële verhuizingen gaat het niet alleen over complete bedrijfsverplaatsingen of fabrieksverhuizingen, Saan heeft ook ruime expertise in het verhuizen van kwetsbare en kostbare kunstvoorwerpen of het transport en de plaatsing van medische apparatuur. En ook op het gebied van evenementenlogistiek (de coördinatie en uitvoering van theatertours) hebben zij jarenlange ervaring. 

Saan beschikt over een modern en innovatief wagenpark om deze bijzondere dienstverlening goed uit te kunnen voeren. In dit wagenpark investeert Saan nu met deze luxe uitgevoerde en fraai afgewerkte schuifzeilcarrosserie van Hertoghs.

De laadbak heeft een inwendige lengte van bijna 7,5 meter en heeft een gegalvaniseerd stalen grondframe als fundament, waarvan het randprofiel is voorzien van een gaten patroon en bindogen. Op het grondraam is een laadvloer bevestigd uit hardhouten vloerdelen, welke ondersteund worden door gegalvaniseerd stalen omega profielen.

Op het frame staat een TÜV gecertificeerde schuifzeilcarrosserie uitgevoerd met plywood kopschot, stalen rongen met aluminium huifplanken, waarvan enkelen voorzien van ladingrail, stalen achterstijlen, en een schuifdak in twin uitvoering (zowel voor als achter te openen). Aan de achterzijde is de carrosserie voorzien van een koppelingsconstructie met diverse aansluitingen.

Ook is er een Dhollandia achtersluitende laadklep gemonteerd met een hefvermogen van maar liefts 10 ton! De laadklep wordt gestabiliseerd en ondersteund door een set hydraulische steunpoten. Voor de voeding van de klep is er een extra accupakket gemonteerd. Verder is de wagen luxe afgewerkt met RVS schermen, lichtbakken, een camera, maatwerkkisten etc.

Hertoghs Carrosserieën bedankt Koninklijke Saan voor haar verftrouwen en wenst haar vele effeciënte verhuizingen toe met deze fraaie bakwagen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring