HomeProjectenUTS Van Egeraat in 't nieuw!

UTS Van Egeraat in 't nieuw!

Nadat UTS Van Egeraat, onderdeel van de Meeus Group, vorige maand al een kleinere verhuiscarrosserie in gebruik nam, wordt nu deze grotere variant op basis van een DAF CF motorwagenchassis aan het verhuisbedrijf afgeleverd.

Deze verhuiswagen heeft een inwendige laadruimte met een lengte van ca. 8.2 meter en is met een uitwendige breedte van 2.55 meter en een totale hoogte van 4 meter binnen de wettelijke kaders volledig uitgenut. De wanden en het kopschot van de plywood gesloten carrosserie zijn vervaardigd van speciale plywood panelen met ingegoten aluminium ruggen, waartegen een vurenhouten lat-om-lat betimmering is aangebracht. Het dak bestaat uit een licht aluminium frame met een lichtdoorlatende polyesterdakplaat. Hiertegen is isolatie en beplating aangebracht. Drie stroken zijn vrijgehouden en dienen als lichtstraat. In het dakpaneel is tevens verlichting en een speakersysteem aangebracht. Aan beide zijden is de carrosserie voorzien van een dubbele zijdeur.

De laadvloer bestaat uit verlijmde hardhouten stroken. Aan de achterzijde is een RVS glijplaat aangebracht. Onder de carrosserie is een bekisting aangebracht met afsluitbare luiken. De carrosserie inclusief doorbouw is gespoten in een 2-kleuren ontwerp conform de Van Egeraat huisstijl.

De verhuiswagen is voorzien van een Dhollandia verhuislift met een capaciteit van 1.500 kg. en kan goederen heffen tot een maximale hoogte van maar liefst 5,8 meter, zodat verhuizingen op de eerste of tweede verdieping gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. Het plateau is uitgerust met een opklapbare railing. Voor extra stabiliteit is de lift uitgerust met een set hydraulische steunpoten.

Hertoghs wenst Van Egeraat veel succes met deze full-options verhuiswagen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring