HomeProjectenHertoghs bouwt verhuiswagen voor UTS Van Egeraat!

Hertoghs bouwt verhuiswagen voor UTS Van Egeraat!

UTS Van Egeraat maakt deel uit van UTS, het toonaangevend samenwerkingsverband van Nederlandse verhuisbedrijven met in totaal 25 locaties verdeeld over Nederland. Alle UTS verhuisbedrijven zijn Erkende Verhuizers. Daarnaast zijn alle UTS verhuisbedrijven ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van VCA.

Het verhuisbedrijf heeft vestigingen in Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur en beschikt over een wagenpark bestaande uit verschillende bakwagens variërend van grootte en allen afgestemd op de dagelijkse praktijk.

Van Egeraat investeert nu in een fonkelnieuwe DAF motorwagen, waarop Hertoghs Carrosserieën een fraaie plywood gesloten verhuiscarrosserie met een inwendige lengte van 6 meter mocht bouwen. De verhuiscarrosserie heeft als basis een stalen grondraam uit lasergesneden delen uit hoogwaardige staal, welke na het lassen zijn gegalvaniseerd voor een uitmuntende anti-roest behandeling. De carrosserie is opgetrokken uit speciale geprofileerde plywood panelen van hoge kwaliteit waartegen een vurenhouten binnenbetimmering met ladingrails is aangebracht. Het dak is geïsoleerd en voorzien van lichtstraten en LED binnenverlichting. Aan de achterzijde is de carrosserie uitgerust met volledige vlakke achterdeuren een onderschuivende laadklep van Dhollandia en een kogelkoppeling.
Hertoghs Carrosserieën wenst Van Egeraat verhuizingen vele veilige verhuizingen toe!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring