HomeProjectenChereau carrosserie voor Mandemakers!

Chereau carrosserie voor Mandemakers!

Voor Mandemakers Bedrijfsauto’s uit Veen mocht Hertoghs Carrosserieën deze fraaie geïsoleerde Chereau carrosserie opbouwen op een aangeleverd DAF chassis. De carrosserie is opgebouwd uit hoogwaardige geïsoleerde panelen, die met veel zorg en kunde bij Chereau in-house vervaardigd worden. Dat maakt een Chereau carrosserie uitermate geschikt voor vervoer van goederen die onder constante temperaturen vervoert moeten worden.

Deze carrosserie is door Hertoghs voorzien van RVS radiatoren ingewerkt in het vloerpaneel. Rondom de radiatoren is een poly-urethaan gietvloer aangebracht. Onder de carrosserie hangen RVS kisten waarin een pomp met kachel en een set accu’s gemonteerd zijn.

De carrosserie is voorzien van achterdeuren èn een zijdeur in de rechtse wand, waaronder een degelijk RVS trap is gemonteerd met automatische verlichting. Aan de achterzijde is de wagen voorzien van een laadklep welke tegen het RVS portaal sluit. Het interieur is voorzien van diverse ladingvastzetsystemen. Tot slot is de carrosserie rondom gespoten in kleur.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring