HomeProjectenWendbare Hertoghs City voor E.S.P.V.

Wendbare Hertoghs City voor E.S.P.V.

E.S.P.V. Transport Solutions is een dynamische logistiek dienstverlener gevestigd in Roosendaal. Buiten de normale transporten naar bestemingen in voornamelijk Duitsland en de Benelux heeft E.S.P.V. een verregaande specialisatie het vervoer van medische apparatuur, apparaten en machines. Naast het transport draagt E.S.P.V. ook zorg voor de installatie op locatie.

E.S.P.V. beschikt over een eigen gevarieerd wagenpark bestaande uit trekkers, bakwagens en opleggers, allen toegespitst op de bijzondere werkzaamheden. Men investeert nu in dit wagenpark met de aanschaf van deze Hertoghs gesloten City oplegger.

De oplegger heeft als fundament een enkelassig Tridec gestuurd gegalvaniseerd chassis met een lengte van ca. 7,5 meter voor maximale manouvreerbaarheid. Op het chassis is een TÜV gecertificeerde plywood gesloten carrosserie gebouwd met RVS achterportaal met inliggende deuren. Tegen het portaal sluit een Dhollandia laadklep met 2.700 mm. plateau, welke gevoed wordt door een set heavy duty accu’s gemonteerd onder de laadbak.

Om de vaak gevoelige apparatuur onder ideale omstandigheden te kunnen vervoeren is de oplegger tevens uitgerust met een Webasto kachel gemonteerd in een RVS kist tegen het kopschot.

Hertoghs Carrosserieën dankt E.S.P.V. voor het vertrouwen en wenst haar vele veilige en volle vrachten toe met haar nieuwe aanwinst!


 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring