HomeNieuwsCombiMAX bewijst efficiëntie op Roadshow!

CombiMAX bewijst efficiëntie op Roadshow!

22 juni 2016

Dinsdag 21 en woensdag 22 juni was Hertoghs Carrosserieën het decor voor de CombiMAX Roadshow van Faymonville. Op die dagen stonden de deuren open voor mensen actief in het exceptioneel vervoer om met eigen ogen live te kunnen aanschouwen hoe efficient de CombiMAX daadwerkelijk is!

Na ontvangst van de gasten en een korte introductie over de combinatie Hertoghs - Faymonville, was het tijd voor actie! De CombiMAX, aanvankelijk als 3+7 assige semi met add-on beam, werd in minder dan twee uur door de monteurs van Faymonville omgebouwd naar een 4 bed 6 dieplader configuratie! Buiten waren voor het gebouw meerdere fraaie MAX Trailer en Faymonville modellen te bezichtigen, waaronder de fonkelnieuwe PrefaMAX uitschuifbare binnenlader in korte uitvoering, een 2 bed 4 VarioMAX dieplader, een TeleMAX met een lengte van maar liefst 58 meter èn de hagelnieuwe MulitMAX plus semi dieplader met geoptimaliseerd eigen gewicht!

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Bekijk hier de sfeerimpressie van die dagen!

Na de lunch werden de gasten nog uitgebreid rondgeleid door de werkplaats, waarna men nog een drankje kon nuttigen. Al met al een zeer geslaagde 2 dagen vol nieuwe contacten, positieve reacties en interessante gesprekken. Hertoghs Carrosserieën wil mede namens Faymonville alle gasten hartelijk dank voor hun aanwezigheid en interesse!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring